Workshop Herinneringsbloemstuk

Workshop Herinneringsbloemstuk

Eclips organiseert samen met bloemisterij De Hennekooi de workshop 'Herinneringsbloemstuk maken'. Op dinsdag 1 november 2016 om 19.30 uur kunt u deelnemen aan de workshop in De Hennekooi, De Hoef 10, 5528 CA in Hoogeloon.

Bloemen spelen bij uitvaarten een grote rol en ook ná de begrafenis of crematie hebben bloemen een belangrijke functie. Elk jaar worden met Allerzielen op 2 november de overledenen herdacht en gaan nabestaanden met bloemen naar het graf. Ook zijn er andere speciale gebeurtenissen waar bloemen troost kunnen bieden zoals de sterfdag of verjaardag van de overledene.
De workshop duurt maximaal anderhalf uur en is voor iedereen die met verdriet en rouw te maken heeft. Het kan zijn dat u zelf een dierbare wilt herdenken maar u kunt ook een bloemstuk maken voor een familielid of vriend(in) die iemand heeft verloren. Hanny van Heijst van familiebedrijf De Hennekooi, gespecialiseerd in lifestyle en sfeer, zorgt voor een voorbeeld van een herinneringsbloemstuk, het materiaal en de bloemen. Zij geeft uitleg, adviezen en tips. De kosten bedragen € 25,- inclusief materiaal, bloemen en consumpties. Uw aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk as. dinsdag 25 oktober.

Aanmelden kan telefonisch 040 – 211 9 703 of via info@eclips-uitvaart.nl.