Families vertellen …..

Families vertellen …..

Bedankt dames van Eclips

 

Gewoon super

Ondanks alle beperkingen in deze Covid-19 tijd heeft Linda een prachtig en waaridg afscheid van onze moeder georganiseerd. Het was gewoon super!!!
Familie Witte

Helemaal passend

We zijn zeer tevreden en kijken samen terug op een heel mooi afscheid van Henk. Helemaal passend bij ons pap! De samenwerking is voor ons op een prettige manier verlopen. Bedankt Mieke.
Familie Van den Bosch
 

We zijn vol lof

We zijn zeer tevreden over de uitleg met betrekking tot de crematie van Piet. Het is netjes verzorgd. Onze complimenten heb je verdiend!
Anoniem.
 

Meebuigen

Je sluit je fijn aan bij de behoefte: pakt de leiding of volgt waar nodig.
Mw. C. Hijl

Voortreffelijke zorgen

"Hallo dames, ik wil jullie nog op deze manier heel erg bedanken voor de speciale en voortreffelijke zorgen voor mijn moeder na haar overlijden. Heb dit gelukkig nog nooit van zo dichtbij meegemaakt maar hoe het bij mijn moeder is verlopen kon gewoon niet beter. Er is niets dat wij anders gewild hadden. Ging op een hele rustige manier in heel goed overleg en ook fijn dat er  subtiele kleine aanwijzingen werden gegeven zodat wij er onze eigen draai  aan konden geven. En het is echt helemaal iets van ons zelf geworden waar we  met veel dankbaarheid aan terug denken!! Mam zou niet anders gewild hebben.
Ik zeg ga zo door want het was helemaal prima!!!!!!!"
Mw. E. van S. te Vessem

Waardige en warme manier van begeleiding

"Mieke en Corien, jullie hebben de perfecte balans zien te vinden in het uitstralen van persoonlijkheid, integriteit en betrokkenheid enerzijds en het tonen van professionaliteit, deskundigheid en daadkracht anderzijds. 
Wij willen jullie enorm bedanken voor de waardige en warme manier waarop jullie ons hebben begeleid in het geven van een mooi afscheid van mijn man, onze (schoon)vader en opa."
Fam. K. te Eindhoven.
 

Niet duur

"Dank jullie wel. Ze zeggen, dat begrafenissen zo duur zijn, maar als je kijkt, hoeveel jullie daarvoor doen, dan is het helemáál niet duur.”
Mw. v. M. te O.W.-Middelbeers.
 

Niet zonder jullie hulp

"Beste Mieke en Corien, hoewel nu pas de verwerking gaat plaatsvinden kunnen we terugkijken op een voor ons bijzondere en mooie uitvaart. We zijn blij dat wij met onze vader al enige maanden geleden alles op papier hebben kunnen zetten en zodoende zijn wensen hebben kunnen vervullen. Toch hadden en konden we deze spannende dagen niet zonder jullie hulp en zijn we daar dan ook namens ons hele gezin en in het bijzonder mijn moeder, zeer dankbaar voor. De rust en de persoonlijkheid die jullie hebben gegeven de afgelopen dagen is zeer bijzonder, vanaf het eerst moment was het vertrouwen dat het allemaal goed zou verlopen.”
Familie K. te Veldhoven.

 

Zorgvuldigheid en aandacht

"Uit de internetsite blijkt zorgvuldigheid en aandacht. En tijdens het regelen van de uitvaart en de begeleiding bij de crematiedienst zelf is dat zeker waargemaakt."
Fam. S. te Eindhoven
 

Wij zijn diep onder de indruk

"Wij hebben ervaren waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Wij zijn diep onder de indruk van de manier waarop jij structuur wist te brengen in onze wir-war van emoties, totale ontreddering, ongeloof en verdriet. Dit heeft er toe bijgedragen dat we terug kunnen kijken op een mooi en waardig afscheid.
Fam. W. te Vessem

U kunt ons een e-mail sturen met uw ervaringen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Wij zullen uw bijdrage zorgvuldig behandelen.

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Neem bij spoed telefonisch contact op met 040 – 212 8212.