De uitvaartverzorgers van Eclips

De uitvaartverzorgers van Eclips

Wie maken Eclips Uitvaarten persoonlijk?

Eclips Uitvaarten is in 1999 opgericht door moeder en dochter, Ditty ten Boske-van de Vooren en Mieke Artz-ten Boske. Het bedrijf is nu helemaal in handen van dochter Mieke. Bekijk hier een kort filmpje over Eclips.
 

Eigenaar en gecertificeerd uitvaartverzorger Mieke Artz-ten Boske

Mieke Artz eigenaar Eclips Uitvaarten

Mieke Artz-ten Boske: "Na 8 jaar als marketeer te hebben gewerkt, ben ik in 1999 samen met mijn moeder Eclips gestart. Zij vooral als ervaringsdeskundige, als uitvaartverzorgster en ik nam de bedrijfsmatige kant voor mijn rekening. Het samen werken in één bedrijf heb ik als heel bijzonder ervaren.

Nog steeds regel ik de administratie, de inkoop, de marketing en wat er allemaal komt kijken om een bedrijf draaiende te houden, maar inmiddels heb ik ook al meer dan 20 jaar ervaring als uitvaartverzorgster.

Het contact met families en de kring rondom de overledene zijn zeer waardevol en voor mij een drijfveer om dit werk te doen. Iedere familie is anders, elke uitvaart is anders, uniek. Het voelt speciaal als je in dat laatste afscheid bij kunt dragen aan een nieuwe herinnering."

 

Gecertificeerd uitvaartverzorger Linda van Gerwen-van der Hoorn

Linda van Gerwen - van der Hoorn

Linda van Gerwen – van der Hoorn: "In mijn vorige werk was het sociale, menselijke aspect ver van mij af komen te staan en dat miste ik steeds meer. Toen in 2016 mijn werkgever ging reorganiseren, kreeg ik de mogelijkheid om uit te zoeken welke baan bij mijn kwaliteiten past. Hierbij kwam ik tot de ontdekking, dat wat ik altijd graag heb gedaan, terugkomt in het vak van uitvaartverzorger. Ik besloot de opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo te volgen.

Door mijn persoonlijke manier van werken, waarbij luisteren en inleven in de situatie voorop staan, geef ik samen met de nabestaanden invulling aan een mooi afscheid. Een persoonlijk afscheid, passend bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ik vind het belangrijk dat eigen keuzes worden gemaakt en niets moet “omdat het zo hoort”. Afscheid nemen doe je maar één keer en dan moet het goed voelen, zodat je er waardig op kan terugkijken.

Het Eclips team 

team Eclips Uitvaarten 2019

De uitvaartassistenten van Eclips

De uitvaartassistenten van Eclips verrichten hand- en spandiensten op de dag van de uitvaart zoals bij het condoleanceregister staan, hanteren van de bloemen en het begeleiden van de belangstellenden. Verder werkt Eclips samen met deskundige en betrokken medewerkers voor de laatste verzorging en het rouwvervoer. Als lichte balseming, ofwel thanatopraxie, wordt toegepast schakelt Eclips een erkende en gediplomeerde balsemer in.

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Neem bij spoed telefonisch contact op met 040 – 212 8212.