Film en foto’s

Film en foto’s

Uitvaart in beeld en geluid

Tijdens ons leven zetten we belangrijke gebeurtenissen, zoals een bruiloft of verjaardagsfeest, op de foto of film om de herinneringen levend te houden. Fotoreportages van uitvaarten zijn in opmars en de technische mogelijkheden zijn flink uitgebreid. Zo zijn de crematoria in Eindhoven, Hilvarenbeek, Veldhoven en Heeze voorzien van beeld- en geluidsapparatuur en kunt u op stick een beeld- èn geluidsopname laten maken.

Eclips kan u informatie verstrekken over uitvaartreportages tijdens de dag van een uitvaart. Wij werken o.a. samen met de fotografen van Uitvaarten In Beeld en Ans Ketelaars. Meer informatie staat op www.uitvaarteninbeeld.nl en www.ansketelaarsafscheidsfotografie.nl

Ook is het mogelijk om de uitvaart live uit te zenden via een livestreaming. Op die manier kunnen mensen, die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn, toch op afstand de bijeenkomst bijwonen. Een van de partners waarmee Eclips Uitvaarten samenwerkt is De UitvaartLive.

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Neem bij spoed telefonisch contact op met 040 – 212 8212.