Zakelijke nazorg

Zakelijke nazorg

Zakelijke informatie na een overlijden

Een overlijden brengt veel met zich mee waar niemand helemaal op is voorbereid. Bovendien lopen zakelijke beslissingen dikwijls dwars door alle gevoelens heen. Eclips helpt u op weg bij alles wat u moet regelen rondom de nalatenschap.
Een waardevolle informatiebron is de gids "Zorgen Erna". Deze gids is een leidraad voor de afwikkeling van de nalatenschap en helpt zakelijke beslissingen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 040 – 212 8212

Nalatenschapscoach

Voor de nabestaandenzorg heeft Eclips de samenwerking gezocht met De Kleijne & Janssen. U kunt contact opnemen met hun nalatenschapscoach. Zij is een ervaren en betrokken medewerkster die u – op afspraak – thuis kan bezoeken. Zij is op de hoogte van de rechten en plichten van nabestaanden na een overlijden en werkt in een sfeer van vertrouwen en geheimhouding.

Erfenis en meer

De medewerkers van De Kleijne & Janssen kunnen nabestaanden bijstaan met:

  • Aangifte erfbelasting
  • Advies en onafhankelijk executeurschap (bankzaken, boedel verdelen en zelfs verkoop van een woning)
  • Familiemediation
  • Advies over de erfenis
  • Bedrijfsoverdracht na overlijden

 

De stichting Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) biedt een digitale checklist aan, waarin u stapsgewijs geholpen wordt om de nalatenschap af te wikkelen. Via Eclips kunt u een inlogcode ontvangen voor de hiernaast geplaatste link.

 

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Neem bij spoed telefonisch contact op met 040 – 212 8212.