Families vertellen .....

Bedankt dames van Eclips

Tijdens een evaluatiegesprek, ongeveer 3 weken na de uitvaart, bespreken we de uitvaart en vragen wij naar de tevredenheid. We vinden het belangrijk dat nabestaanden inderdaad met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. In een schriftelijke evaluatie vragen wij om een beoordeling in de vorm van een rapportcijfer. Gemiddeld wordt Eclips beoordeeld met een 9,3. Met als laagste cijfer een 8, maar ook diverse 10-en.
Nabestaanden schrijven vaak ook een korte reactie op het formulier, waarvan we er enkele hieronder weergeven.
 

Top!  

Mieke & het team, bedankt voor de goede zorgen. Alles was top geregeld.   
   -  Familie Krabben uit Casteren -

Alles in goed overleg 

Mieke heeft ons erg goed geholpen, waarbij wij ons op ons gemak voelden. Fijn dat alles in goed overleg ging en we zelf de regie mochten houden. Ook dank aan alle betrokken partijen, de periode vanaf het 1e contact t/m de uitvaart was zoals gehoopt. We hebben zoveel positieve reacties gehad op de ceremonie en dat is mede dankzij Mieke en haar partners.   
   - Martin van Bendegom uit Veldhoven -

Betrokken, Proffesioneel en Oprecht 

Mieke sluit heel goed aan bij de sfeer en wensen van ons gezin. Ze is betrokken, proffesioneel en oprecht empatisch.  
   - Cors Langerak uit Eindhoven -

De begeleiding was top  

We hebben het heel fijn gevonden om dit samen te mogen doen, de begeleiding was top. Bedankt voor alle goede zorgen.

Anders dan anders  

Waar we vooral blij mee waren was dat alle niet echt reguliere wensen van mijn moeder mogelijk gemaakt zijn. 

Perfect geregeld 

Bedankt voor de goede zorgen, het was perfect geregeld. Dankzij jullie goede zorg kunnen we met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart van mijn man. 
   - Dick Sijtsma uit Veldhoven -

Duidelijk en persoonlijk

Eclips (Mieke) heeft ons van het moment van overlijden tot en met de uitvaart op een duidelijke en persoonlijke manier begeleidt.
   - Henk van Asten uit Wintelre en familie -

Alles was naar wens 

Linda en Mieke zorgen voor een fijne comunicatie, denken goed mee, prima begeleiding. Onze vader was keurig verzorgd. Bedankt voor alles. 
   - Familie van Hout & Familie van Dongen uit Oirschot -

Professionaliteit

Linda was erg betrokken, had veel empathie, fijn mens. We zijn super tevreden over de professionaliteit. Ook was meneer Vermeulen mooi opgebaard, met een glimlach op zijn gezicht.
   - Familie Vermeulen uit Veldhoven -

Helemaal naar wens 

Mieke, de crematie van Giel is helemaal naar onze wens verlopen. Heel veel dank. 
   - Familie van Hoof uit Wintelre -

Prettige samenwerking

We zijn wederom zeer tevreden en ervaarden de samenwerking als prettig.

Tevreden 

Wij zijn echt heel erg tevreden over de diensten van Eclips.
   - Familie Liebregts uit Middelbeers -

In één woord: fantastisch! 

Een hele fijne begeleiding ervaren bij de crematie van de man van mijn zus. En korte tjd later ook bij het overlijden van mijn zus. Er werd alle tijd genomen om alles goed uit te leggen. Zeker in een verdrietige tijd waarin je hoofd helemaal niet naar regelen staat, heb je echt het gevoel goed opgevangen te worden. Met heel veel inlevingsvermogen en zeer liefdevol.
   - Freddy Vermeulen -  

Luisterend oor

Wij zijn met alles goed geholpen. Mieke heeft ons ook geholpen en uitleg gegeven met dingen die niet van toepassing waren. We zijn jong onze moeder verloren en dan is het heel fijn dat Mieke ook een luisterend oor is geweest. Ze vroeg oprecht hoe het met ons was.
   - Sanne van Heijst -

Rondom Corona

Ondanks alle beperkingen rondom corona hebben we met een fijn gevoel afscheid kunnen nemen van ons moeder, oma en superoma Sien.
   - Familie van Ham -

Persoonlijke benadering

Wij hebben jullie persoonlijke benadering erg gewaardeerd. 

Dank voor de goede zorgen

Hartelijke dank voor de goede zorgen rondom en na het overlijden van mijn vader. We hebben jullie zorg ervaren als zorgzaam, liefdevol en proffesioneel. Er was duidelijk wat ging komen en jullie hielden goed regie in handen. Een extra vermelding voor de mooie foto en diverse boekjes. 

Ondanks Corona

Fijn, dat er ondanks Corona toch persoonlijk contact is geweest, rekening houdend met de RIVM-regels. Bedankt.

Bedankt!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
Groeten, Hanneke, Henrie, Quinty, Zoë en Willem
   - Hanneke van der Steen - 

Een goed gevoel

We hebben het zeer prettig ervaren en goed verzorgd. Ze (Mieke Artz) krijgt vele complimenten, ook van buitenstaanders, dat ze het heel goed heeft gedaan. Dat geeft een goed gevoel. Toppie.

Volledige ontzorging

De begeleiding van Mieke is persoonlijk. Ze heeft oog voor detail en voelt mensen aan zonder uit te spreken. Eclips zorgt voor een volledige ontzorging.  

Perfecte verzorging 

Hartelijke dank voor de perfecte verzorging van de uitvaart van onze moeder. 

Gewoon super

Ondanks alle beperkingen in deze Covid-19 tijd heeft Linda een prachtig en waardig afscheid van onze moeder georganiseerd. Het was gewoon super!!!
   - Familie Witte -

Helemaal passend

We zijn zeer tevreden en kijken samen terug op een heel mooi afscheid van Henk. Helemaal passend bij ons pap! De samenwerking is voor ons op een prettige manier verlopen. Bedankt Mieke.
   - Familie Van den Bosch -

We zijn vol lof

We zijn zeer tevreden over de uitleg met betrekking tot de crematie van Piet. Het is netjes verzorgd. Onze complimenten heb je verdiend!

Meebuigen

Mieke sluit fijn aan bij de behoefte die op dat moment nodig is: pakt de leiding of volgt waar nodig.
   - Mevrouw C. Hijl -

Voortreffelijke zorgen

"Hallo dames, ik wil jullie nog op deze manier heel erg bedanken voor de speciale en voortreffelijke zorgen voor mijn moeder na haar overlijden. Heb dit gelukkig nog nooit van zo dichtbij meegemaakt maar hoe het bij mijn moeder is verlopen kon gewoon niet beter. Er is niets dat wij anders gewild hadden. Ging op een hele rustige manier in heel goed overleg en ook fijn dat er  subtiele kleine aanwijzingen werden gegeven zodat wij er onze eigen draai  aan konden geven. En het is echt helemaal iets van ons zelf geworden waar we  met veel dankbaarheid aan terug denken!! Mam zou niet anders gewild hebben. Ik zeg: ga zo door want het was helemaal prima!!!!!!!"
   - Mevrouw van Sambeek -

Waardige en warme manier van begeleiding

"Mieke en Corien, jullie hebben de perfecte balans zien te vinden in het uitstralen van persoonlijkheid, integriteit en betrokkenheid enerzijds en het tonen van professionaliteit, deskundigheid en daadkracht anderzijds. 
Wij willen jullie enorm bedanken voor de waardige en warme manier waarop jullie ons hebben begeleid in het geven van een mooi afscheid van mijn man, onze (schoon)vader en opa."
   - Familie Klaassen -

Niet duur

"Dank jullie wel. Ze zeggen, dat begrafenissen zo duur zijn, maar als je kijkt, hoeveel jullie daarvoor doen, dan is het helemáál niet duur.”
   - Mevrouw Van Mol -

Niet zonder jullie hulp

"Beste Mieke en Corien, hoewel nu pas de verwerking gaat plaatsvinden kunnen we terugkijken op een voor ons bijzondere en mooie uitvaart. We zijn blij dat wij met onze vader al enige maanden geleden alles op papier hebben kunnen zetten en zodoende zijn wensen hebben kunnen vervullen. Toch hadden en konden we deze spannende dagen niet zonder jullie hulp en zijn we daar dan ook namens ons hele gezin en in het bijzonder mijn moeder, zeer dankbaar voor. De rust en de persoonlijkheid die jullie hebben gegeven de afgelopen dagen is zeer bijzonder, vanaf het eerst moment was het vertrouwen dat het allemaal goed zou verlopen.”
   - Familie van Kemenade -

Zorgvuldigheid en aandacht

"Uit de internetsite blijkt zorgvuldigheid en aandacht. En tijdens het regelen van de uitvaart en de begeleiding bij de crematiedienst zelf is dat zeker waargemaakt."
   - Familie Smidt -

Wij zijn diep onder de indruk

"Wij hebben ervaren waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Wij zijn diep onder de indruk van de manier waarop jij structuur wist te brengen in onze wir-war van emoties, totale ontreddering, ongeloof en verdriet. Dit heeft er toe bijgedragen dat we terug kunnen kijken op een mooi en waardig afscheid."
   - Familie Wouters - 
Cookie instellingen