Contact

Contactgegevens

Eclips Uitvaarten
Slikdijk 16 b
5513 NL Wintelre

info@eclips-uitvaart.nl
040 – 212 8 212

Eclips Uitvaarten is werkzaam in regio De Kempen, Veldhoven en Eindhoven

Eclips Uitvaarten is gevestigd in Wintelre, maar ons werkgebied strekt zich verder uit. Want we zijn werkzaam in De Kempen (Wintelre, Vessem, Knegsel, Hoogeloon, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Bladel), Veldhoven en Eindhoven. Ook in de cirkel daaromheen hebben we al menig uitvaart verzorgd. Als je meer informatie wil, neem dan contact met Eclips Uitvaarten op. Bel ons (040-212 8 212), stuur een mail of vul onderstaand formulier in.

Eclips Uitvaarten is lid van de Branchevereniging voor Uitvaartondernemingen. Dus voor uitvaarten vér buiten ons werkgebied werken wij samen met ondernemers die ook daarbij zijn aangesloten. Daarnaast draagt Eclips het Keurmerk Uitvaartzorg. Onze uitvaartbegeleidsters zijn opgenomen in het Register voor Gecertificeerde Uitvaartverzorgers.

Als onafhankelijke uitvaartonderneming werken wij samen met alle uitvaartverzekeraars. Dus ook als je een uitvaartverzekering hebt (kapitaal of natura), kan Eclips de uitvaart begeleiden. Lees hier meer over in Kosten en Verzekeringen.

Eclips Uitvaarten

Slikdijk 16b
5513 NL
Noord-Brabant
Wintelre

040 – 212 8212

Eclips is werkzaam in de regio De Kempen, Veldhoven en Eindhoven

Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met je op.

Neem bij spoed telefonisch contact met Eclips Uitvaarten op: 040 – 212 8 212.