Families vertellen

Tijdens een evaluatiegesprek, ongeveer 3 weken na de uitvaart, bespreken we de uitvaart en vragen wij naar de tevredenheid. We vinden het belangrijk dat nabestaanden inderdaad met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. In een schriftelijke evaluatie vragen wij om een beoordeling in de vorm van een rapportcijfer. Gemiddeld wordt Eclips beoordeeld met een 9,5. Met als laagste cijfer een 8, maar ook diverse 10-en. Nabestaanden schrijven vaak ook een korte reactie op het formulier, waarvan we er enkele hieronder weergeven.

Zoals het bij ons paste 

Anoniem

De uitvaartbegeleidster (Mieke) voelde aan wat bij Wil of bij ons paste. Ze hielp met de tekst op de rouwkaart. Zorgde dat er speculaas was na de kerkdienst. En van de kerk naar het crematorium reden we nog even langs thuis.

In goed overleg 

Martin van Bendegom uit Veldhoven

Mieke heeft ons erg goed geholpen, waarbij wij ons op ons gemak voelden. Fijn dat alles in goed overleg ging en we zelf de regie mochten houden. Ook dank aan alle betrokken partijen, de periode vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart was zoals gehoopt.

Persoonlijke aanpak

Familie Wilting uit Wintelre

Complimenten voor de persoonlijke aanpak en respect voor de begeleiding.

Perfect verlopen

Familie Van de Sande uit Wintelre

Wij zijn heel tevreden, het voelde heel vertrouwd. Alles is perfect verlopen. Dank je wel voor jullie goede zorgen!

Aandacht voor nazorg

Familie Wilting-Buurman uit Wintelre

Ondanks ons grote verlies en verdriet hebben we een warme en prettige uitvaartbegeleiding gehad. Ook in de nazorg is er aandacht geweest.

Voorbereiding in stappen

Anoniem

Het was vooral prettig dat we de voorbereiding van de uitvaart in stappen konden doen in plaats van in één sessie. Dat geeft rust.

Vertrouwd, betrokken en persoonlijk

Anoniem

Vanaf het 1e moment was er een fijn en vertrouwd gevoel. Na heftige weken tussen hoop en vrees gaf Linda ons rust en vertrouwen, wat ervoor zorgde dat we samen met haar een mooi, persoonlijk afscheid konden regelen. Linda voelde wat we nodig hadden, dacht mee, stond voor ons klaar.

Vertrouwd en vakkundig

Anja Wilting uit Wintelre

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding en verzorging van John. Het contact voelt heel vertrouwd, maar is ook heel vakkundig. Mieke en Linda doen alle moeite om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat je als nabestaanden er met een goed gevoel op terug kan kijken.

Luisterend oor

Sanne van Heijst uit Hoogeloon

Wij zijn met alles goed geholpen. Mieke heeft ons ook geholpen en uitleg gegeven met dingen die niet van toepassing waren. We zijn jong onze moeder verloren en dan is het heel fijn dat Mieke ook een luisterend oor is geweest. Ze vroeg oprecht hoe het met ons was.

Vertrouwd

Wilma Bloemheuvel-Klessens

Linda voelde al meteen heel vertrouwd. Ze is kundig, empathisch en voelt heel goed aan wat we wilden. Ook zelf initiatief nemen werd meegenomen. Bijvoorbeeld zelf een mand op internet gevonden en dus bestellen. TOP.

We zijn compleet ontzorgd 

Familie Verrijp

Na tegenwerkingen en pech tijdens de laatste levensmaand van onze moeder was de zorg voor ons en de samenwerking met Linda een verademing. Het hele proces en de afscheidsdienst waren volgens verwachting. We zijn compleet ontzorgd en waarderen de wijze waarop zij op de achtergrond ons hielp waar nodig was.

Betrokken en accuraat 

Familie Van Dam, Veldhoven

In een paar woorden: betrokken, accuraat, professioneel, doen wat er beloofd is, empatisch, goed georganiseerd. Ze voelen de sfeer goed aan. Wij bevelen Eclips zeker aan!

Zeer goed

Jan Scheurer uit Eindhoven

Eclips is zeer ter zake kundig, een voortreffelijke organisatie en zorg voor alle deelnemers. Ze hebben goed ingespeeld op onze wensen. Kortom: zeer goed.

Duidelijk en persoonlijk

Henk van Asten uit Wintelre en familie

Eclips (Mieke) heeft ons van het moment van overlijden tot en met de uitvaart op een duidelijke en persoonlijke manier begeleid.